Keresés
Termékek

Az irodaszereken túl...

Önnek sosem volt még ennyire könnyű dolga:


Innovatív irodaszer webáruház!

Tudta, hogy az Ördög-Papír egy profi partnere Önnek a hétköznapokban? Nálunk nem csak irodaszer és papíráru beszerzéseit intézheti, hanem több mint 30.000 termékünk és több 100 kategóriánk kínálata közül válogathat.

Ebben a rohanó világban elég nagy dolog az, hogy egy helyről, könnyedén intézhetjük vállalkozásunk és irodánk beszerzéseit, íróasztalunk kényelméből.

Szeretnénk Önnek adni egy kis infót arról, hogy mégis mi mindent talál még nálunk. Rendeljen online, mindent egy helyről, könnyedén az Ördög-Papírtól!

IrodabútorokSzékek, asztalok és szebbnél szebb, elegáns és modern irodai szekrények, valamint konténerek. Nem kell cipekednie, mi ezeket is házhoz visszük.

Létesítmény üzemeltetés: Biztonságtechnikai eszközök, szemetesek, elektronikai cikkek és takarító eszközök tárháza szerepel kategóriánk kínálatában.

Konyhai termékek: Legyen az ásványvíz, kávé vagy üdítő, nálunk mindenből talál választékot. Teák,  finom, édes és sós sütemények valamint az ehhez szükséges tálaló porcelán és üveg edényekkel felszerelt kategóriánk várja.

Higiéniai termékek: Toalettpapírok, folyékony szappanok és tisztítószerek széles választékát találja kategóriánk kínálatában. Ezen felül szalvéták, test és szájápolási termékek és színesítik oldalunkat.

Ajándékok és ékszerek: Szuper ajándékok Nőknek és Férfiaknak egyaránt. Ékszerek, kulcstartók és pipere tükrök, táskatartó kampó és fémtokos jegyzettömbök.

 

Kosaram