Keresés
Termékek

Ördög Papír - a jó választás és díjtalan kiszállítás
 
Nálunk mindent megkaphat, még azt is ami nincs, legfeljebb egy kicsit várni kell rá!!!
 
A webáruházunkban megtalálható termékeinken kívül, forgalmazzuk még az alábbi termékeket :
  • A Magyarországon fellelhető nyomtatványok teljes választéka
  • Pátria termékek teljes választéka
  • Mátrix leporellók
  • Tico leporelló, faxpapír, pénztárgépszalag, thermo-tekercs, árazó tekercs stb.
  • Nyomdai munkák, egyedi nyomtatványok készítése tervezéstől a kivitelezésig
    Pl.:Előnyomott leporelló, szállítólevelek, katalógusok, céges levélpapirok borítékok, szórólapok...
  • Bélyegzőkészítés, névjegykártya készítés
  • Létesítmény üzemeltetés(tisztítószerek, porszívók...)
  • konyhai termékek(ásványvíz, üditő, kávé, cukor, citromlé...)
 
Tisztelt Látogató!
Szeretném Önnek röviden bemutatni cégünket:
21 éve működik vállalkozásunk, ami felemelkedő tendenciát mutat a papír, író- és irodaszerek forgalmazása terén. A közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően jó árakkal és színvonalas kiszolgálással állunk Vevőink rendelkezésére.
A mai rohanó világunk megköveteli a vállalkozásoktól, hogy minél rövidebb időn belül és a lehető legkedvezőbb árakon intézzék a beszerzéseket, minél kevesebb ügyintézéssel.
Ezt a lehetőséget próbáljuk Mi biztosítani a Vevőink részére, teljes körűen, díjtalan házhozszállítással, igény szerint.
Egyre elterjedtebb az előnyomott, úgynevezett cégesített leporellóra, levélpapírra történő nyomtatás, valamint az egyedi nyomtatványok használata. Példák erre: Coop-áruházak, Hűtőházak, Alkatrész forgalmazók, Vízművek, Hulladékszállítók, Gépjármű kereskedések, és egyre több intézmény, vállalkozás.
A cégesített számla esztétikus és reklámhordozó, így hosszútávon megtérül a ráfordított összeg. Ára mindenkor egyedi, ugyanis függ a mérettől, színnyomástól és a darabszámtól. Árajánlatkéréssel fordulhatnak irodánkhoz a fent megadott telefonszámokon, vagy elektronikus levélben.
Forgalmazunk minden olyan terméket, papírt, író- és irodaszert, számítástechnikai eszközöket, irodai kisgépeket, pl. iratmegsemmisítő, hő kötőgép, lamináló, spirálozó, telefonállvány, tintapatronok, stb. …a GOMBOSTŰTŐL AZ ÍRÓASZTALIG, MINDENT AMIRE EGY IRODÁBAN SZÜKSÉGE LEHET!
Állunk rendelkezésére.
Kosaram